Saturday, July 14, 2012

Plan hari ini

Salam pagi Sabtu. Jam 7.53 pagi.

Plan awal nak jogging. Tapi terbantut sebab takde geng. Macam boring jer nak lari sorang-sorang. Ah, alasan la sangat. Saat ni masih duduk atas katil. Sambil memikirkan apa yang aku nak buat hari ni. Basuh kain? Jalan-jalan menghabiskan duit or pergi scalling gigi yang dah lama tertangguh?

Doktor gigi.

Fine. Aku sebenarnyer takot jumpe dokter gigi. Gigi dah berlubang besar dan sakit tak ingat baru aku tehegeh-hegeh nak pergi. Tapi memandangkan aku ade lagi 2k plus medical claim yang perlu dihabiskan, baik aku pergi. Fully utilize orang kate. Rugi woo kalau tak gune.

So, aku dah tau dah nak buat ape. Pergi jumpe dokter gigi. Jom Ecah.

Dari AKU,

1 comment:

GADIS INI said...

jum2 bln 8,lps ry kte g..tgu i taw lalink......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..