Monday, February 20, 2012

Happy Besday Kawan

Salam,

Aku betol takde banyak masa hari nih. Hanya sedikit kata-kata ucapan buat kawan teristimewa. Aku tak sure ko still baca ke tidak blog aku ni. Lagi-lagi sejak aku dah jarang sangat nak update. Anyway, selamat hari lahir yang ke 33. Takde apa yang aku boleh doakan moga kau bahagia sentiasa dan moga apa yang kau hajatkan dimakbulkan olehNya. InsyaAllah.

Aku sayang ko ILA.



p/s : Nape besday kau tengah-tengah bulan? Hehee

Dari AKU,

Sunday, February 19, 2012

Happy Besday Rayyan

Salam uols.

Fuh, almost 3 weeks. Lama gila tak menulis kat blog nih. Banyaknye benda yang tertinggal. Aku sampai dah lupa nak tulis apa. Nak menulis macam mana pun aku dah hilang ingatan.

Now, aku curi sedikit masa untuk aku bercerita pasal Rayyan. 10hb Feb 2012, alhamdulillah, permata sulung kami sekeluarga genap berumur 2 tahun. So sweet masa tengok dia tiup lilin. Hembus-hembus tak gak lilin padan, last-last ibu yang tolong hembuskan.


(yeyen)

Buat Rayyan. The things u shold know;
  • U become a brother when u are 1years 3 month - i guest.
  • Awak sayang adik awak but sometimes bile awak mengeram, dia ngangga mulut and try to bite ur sister.
  • Yen tidor dengan ibu since u ada adik. Tak nak balik umah. I don't know why? Maybe jeles kot. Pukul 3 pagi or 4 pagi ibu bangun buatkan dia susu.
  • Yen tak leh hidup tanpa wan Ana dia. Bangun tidur cari wan, nak pergi mana-mana ajak wan Ana. Paling bes dia panggil wan ana dia just 'ANA' je. Sempoi!!!
  • Yen panggil atok die abang. Yen dah pandai gak panggil mama.
  • Yen suke gentel pusat bile menyusu.
  • Paling ngeri yen dah pandai bukak pintu kereta. Scary gile nak bawak die pergi mana-mana kalau takde orang nak follow sekali.
  • Yen ni hantu CD. Hari-hari nak tengok Toy Story, Upin & Ipin, Nemo, n banyak lagi lah.

(Kek besday Yeyen)

Banyak lagi peel yeyen yang ibu tak senaraikan. Harap-harap blog nih ada lagi bile yen dah pandai nak membaca. Doa ibu, moga yeyen sihat selalu dah sayang kamu sangat-sangat.


p/s: Waiting for new born. Tak sabar!

Dari AKU,
http://pijaosix.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..