Tuesday, March 20, 2012

Training dan Makan

Salam.

Meluangkan masa untuk sedikit coretan yang tah ada tah idak manusia yang nak baca. Sekarang aku dah gemuk. Asik training pastu makan. Dulu aku 48kg jer, now aku dah 53kg. Semua dah tak muat. Uwaaaaa...

Susah nak control makan. Balik umah mak masak sedap-sedap. Macam rugi je tak makan. Hari Sabtu aku join gak senamrobik tapi lepas bersenam aku cari kedai nak makan nasi lemak. Tambah balik lemak.

Tibe-tibe aku seteres. Serius.



Dari AKU,

Friday, March 16, 2012

Monday, March 12, 2012

Waiting fo you Darling

Salam;
For my little boy;

The things you should know;
  • Mak awak sembilan bulan 10 hari alahan muntah2 masa mengandungkan awak
  • Mak awak turun darah sebagai tanda nak deliver awak
  • Mak awak sakit dari jam 12.30 malam tapi sampai pagi awak tak kuar2 lagi
  • We all tak sabar nak tengok awak ( masa ni mak awak kate dah bukak 8cm). Ibu paling tak sabar sebenarnyer!

Now, alang still kat DEMC. Tengah bertarung nak keluarkan anak dia. Hopefully, semuanya selamat. Amin


Update : Alang selamat deliver baby with normal process and baby 3.2 kg. Alhamdulillah.


Dari AKU,

Monday, March 5, 2012

Menghitung Hari

Salam..

Sedang menghitung hari. Ingatkan die dah kuar semalam. Tapi until now, he still inside her mummy tummy. Cepatlah sayang. I can't wait anymore.



p/s: tak sabar nak tengok cipong junior


Dari AKU,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..