Tuesday, November 22, 2011

Suspen Bagai Nak DEMAN



Rasa nak deman. Jantung macam nak gugur. Hati berdebar-debar. Tak tahu macam mana nak imagine macam mana aku punye suspen masa tengok bola malam tadi. Lagi-lagi bile Indon dah leading 1 gol.Mampuslah. Baru 5 minit dah masuk sebijik. Tapi berkat kesungguhan adik-adik manis kita beraksi, akhirnye kita berjaya juga menang melalui penentuan panalti 4-3. Cayalah!!

Selaku rakyat Malaysia aku bangga dengan kegemilangan bola yang semakin meningkat. Tahniah. Syukur Alhamdulillah.


p/s: wahai BONAI, ape masalah kau dok goncang jaring tu tiap kali team kau dapat free kick. Kelakar je aku tengok.



Dari AKU,

6 comments:

Suara Kalbu said...

Mak oiiiii... kawasan apartmen ida semalam gegak gempita dengan jeritan dari rumah masing-masing. Punyalah hebat penangan bola kali ni

Prince Halilintar said...

tahniah malaysia..doakan kejayaan utk menentang syria lak rabu ni..

p/s:bonai tu nak cek jaring tu koyak ke tak kot..haha

GADIS INI said...

hehehe love #HarimauMuda

Princess Nur said...

harimau muda memang terbaekk...aaauuummm!

wahida said...

malaysia mmg hebat!!

berdebar tgk penalti hari tu...



salam kenal, terus follow sini....

Qaseh dalia adelia said...

hehehe harimau malaya tetap di hati

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..