Tuesday, February 22, 2011

Sayang, awak dah SETAHUN!! - vol 2

From volume 1.

Haritu aku ada cakap, aku dan family ada plan satu small party untuk Yeyen. Just nak bagi die happy. Sebab die suka sangat bile rumah penuh dengan orang. So, layan gambar je lah. Thanks pada yang datang. Tak buat besar pun.

Korang layan gambar je lah yer. Pening tak hilang lagi nih.







p/s: aku tahu dia tak paham maksud besday dan berharap dia mengerti satu hari nanti


Dari AKU,

6 comments:

OLick SyaSya said...

yen wt2 xphm je tuh..nmpk dye wt2 xphm..hahaah

ghost writer said...

dah setahun anak kamu Pija...

hepi besday utk Yeyen.

~ PIJA ~ said...

GW -> bukan anak tapi lebih dr itu..walaupun anak sedara...aku sayang banget same die..!!

daisy said...

meriah uooolls!!!

aibaks said...

bile ko nak de anak sendiri mek?

nur said...

Yeyan tak ajak pun..huhu.. isk.. majuk..
Jemput ke:ALL IN ONE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..