Tuesday, February 22, 2011

Sakit Kepala Otak !!!!

"hi hafiza. How are you?"

Aku punye lah berangan nak balik awal. Datang kerja pun aku belasah je pakai jeans. Boleh pulak bos bosar dari Ipoh buat sport check. Nasib baik tengah gigih tekan keyboard. Tengah gigih siapkan report. Aku pun kasi senyuman yang paling manis sekali. Die pun senyum manis sama macam aku gak. Signal baik tu. Aku rase selamat disitu.

Saat ini, aku tengah sakit kepala otak. Dari tadi bau minyak angin dah menemani perkarangan opis aku. Maafkan aku Aisyah, maafkan aku Shidi andai korang dapat menghidu baunyer. Korang jangan tak tahu, minyak tersebut baik untuk kesihatan hidung dan dalaman kamu orang tau.

Febuary dah sampai ke penghujungnya. Tibe-tiba aku rasa jantung aku pantas belari. Otak ligat berpikir. Apa yang bakal terjadi? Baik atau buruk ke? Aduh, sakit otak. Sapu minyak lagi. Minyak bukan lagi jalan penyelesaiannya. Aku harus tidur. Tidur di bilik yang disediakan bagi urusan yang lebih penting. Ya bilik solat.

Aku tidur dulu teman. Sekali lagi aku tewas bermain dengan emosi.


Dari AKU,

8 comments:

Encik MamaT said...

hahaa.. nak jjoinnnn....

OLick SyaSya said...

hamboi yung..bau kesni ni ah..hangin nye..

HaNTwO said...

hahahah otai tu pakai jeans.....nak bos pokcik dah lame kena lompang :P

ckk said...

have a good rest ye dik..jgn tensen2 tau..

Suara Kalbu said...

Pija,

Awak tak sihat ke ? Huhuhuhu..demam eh ? Ida pun baru baik demam. Cepat sihat ya

Qaseh dalia adelia said...

nape sis..?always tak sihat ni ...hehe sory jugak lame xjenguk sis..hr tu edit2 blog hilang link huwaa seb bek jumpe balik hihi

CiK QiQi said...

qiqi pn slalu mbaringkn dri kt surau.seharian duduk n bdiri jek.ehehhe

Nora Shahaira said...

tak sihat ye..teringat sorang member sekolah dulu..masa hingusan boleh di panggil pija..sekarang, dia bahasakan diri dia jija..

teringatkat dia bila jenguk blog pija ni..hehe..semoga cepat sembuh ya...

nampak HB, jadi klik2 untuk pija..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..