Wednesday, May 27, 2009

Saje2…suke2…Takde Aper2…

salam..

kul 11.10 pagi..
tak gak aku tau nak taip aper…tp rase nak menaip..ape kene ngan ko ni pija… pagi tadi..aku nak submit keje aku kat bos..asik error jerk..sakit tol hati!! da zip pun tak mau gak..ah lantak aaa..malas da nak buat..mane sume org ni..keje tak abis2 lagi ke??? sume sepi jer kat ym ni..mane regular gossip fren aku..hehehe

mlm tadi..aku g tesco..bkn nak beli barang, tp bwk org beli barang..tau laa da gaji..aku ni, ari2 bukak web maybank..tapi tak masuk lagi gaji nyer..sungguh kecewa sayer….seblum tu g singgah kat ANISUP..ayulin blanje..mekasihh..selamat..

mlm sebelum mlm tadi..aku g tesco gak..tp singgah tuk beli satu item jerk..ambi pur nak buh dlm kete..mkn kfc..makkkkkk, gemuk laa aku..da rase bdn mcm kene pam2 dek pam tayar je da nih!! pade yg seponser aku mkn kfc tu dan sambil2 saje nak kasi aku gumuk tu..time kasih ye bucuk sebab blanje i mkn..:))

sabtu lepas, paginyer…tonn..bgn laa..kate nak jogging..”jap laa”..aku gegar gak bdnnye..kasi bangun!! yes berjaye..jogging..jogging da n jogging..pueh hati..abis kuar lemak tepu aku..tp pesal miang2 kat tang perot, pehe dan sewaktu dgnnye..aku penah terbace, tu tande org byk lemak…!! ceh..tp sempat follow group buat senaman lemah gemalai tu..yoga ke taichi tak..kurang perikse lak..hikhik..ade sorag pakcik tu..lawak sgt, sampai berair2 mate aku tahan gelak..lentik je montot die bile buat…GHERAMMMM tau…

sabtu lepas, malamnyer..setelkan hp n95 kwn aku..tp hampeh..tak mahu gak..kene g kedai gak ni service..download theme ilang..download lagu ilang..tekanan2…tgk muke..alahai, sedihnyer..maapkan i ye yang..esok kite try buat lagi yer..ingat moto kite” usahe kan tangge kejayaan “..heheee

ahad paginyer..balik sk…sempat tgk adik balik kedah..meyambung kembali urusan2 kat poli..hahaha blaja jgn tak belajau..”baik2 bwk kete yer”..aku pesan..baik kan dpt akak mcm aku!!!

malamnyer….walaupun aku tak sempat tgk AJL 23..tak minat pun nak tgk..tp mcm puas hati je meet uncle usin menang..suke banget..kalah si pejal..pdan muke!! ahhahaaha


NUKILAN UNTUK MU SAYANGKU..hikhikkkk

Aku sadar kalau kini
Kita sudah smakin menjauh
Sempat aku berpikir ini
Kau yg menginginkannya
Lepas dari pelukku
Oh kini aku sadari
Ini salahku
Tak ingin ku terlambat dan sesali Maafkanlah bila ku selalu
Membuatmu marah dan benci padaku Kulakukan itu semua
Hanya untuk buatmu bahagia
Mungkin ku cuma tak bisa pahami
Bagaimana cara tunjukkan maksudku
Aku cuma ingin jadi
Terbaik Untukmu Aku ingin kau tetap di sini bersamaku
Jangan Pergi
Berikan satu kesempatan
Untuk ku membuktikan
sesungguhnya CINTAKU...

stael







~ by pssst-akuler on January 21, 2009.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..