Thursday, February 14, 2013

Pulau Langkawi Part 1

Mood tengah baik. Bos tengah takde. Dan aku tengah malas. Hari ni hari memperingati kekasih katenyer. Puih. Tak payah nak valentine-valentine sangatlah. Karut carut marut je semua tuh. Dari suke-suke jadi ke romen-romen. Hehe.

Ok. Aku nak update pasal aku pergi bercuti ke Langkawi. Bes sangat. Macam orang-orang mude kate bes giler wey. Wallawey. Macam tu la perasaan aku yang baru balik bercuti ni. Kang ada lak yang kata Langkawi pon nak kecoh. Tapi suke hati aku lah kan. Huhuhu.

Tempat tiket dah lama. Almost dah hampir setahun booked. Ape-ape pun alhamdulillah we all selamat pergi dan selamat balik.

Ahli rombongan macam biasa. Alang and family. Adik and wife. Aku, mak dan Rayyan. Last aku pergi sini tahun 2008. Langkawi tak banyak berubah. Masih sama macam dulu. We all gerak pagi sampai pon pagi. 45 minit je pon. Rayyan pon tak sempat nak takut lama-lama. Gile takut die naik aeroplane. No no no. Itulah jeritan batin die sepanjang masuk tu. Nak car. Nak car. Kacau budak nih.

Tempat tido memang dah booked. Macam biase memang pilih kat Pantai Cenang. Kereta amik dekat airport je. Pada aku murah. 3 hari 2 malam just rm250. Kereta best lak tu. Innova auto lagi.

Hari pertama sampai takat pusing-pusing pantai je. Petang mandi pantai. Malam jalan-jalan kat pantai. Senang cerita semua pantai. Esoknye baru nak mengila jalan. So, aku stop sini dulu. Layan je la gambar ye.




Da. Akan bersambung bile ada masa nanti.

Dari AKU,

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My Photo
Miss PIJAOSIX
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..
View my complete profile

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP