Saturday, December 29, 2012

Stress

Kejadian berlaku bulan lepas. Aku bukak almari, aku tarik seluar jeans levis aku. Size 27. Aku tau aku dah berisi. Tapi memang konfiden aku bleh pakai lagi.

Aku sarungkan. Aku menjerit. Aku sedih. Aku down. Aku stress. Stress sangat- sangat. Aku tak boleh nak kacipkan seluar.

Nak jogging aku malas.
Nak berhenti makan, aku memang kuat makan.

Tapi, nak tak nak aku kene lakukan sesuatu. Adeh.....

Dari AKU,

3 comments:

kongsi apa saja said...

ko kan kenal kevin.. apa lagi... ko minta la tips kat dia.. hehehehe... caiyok2...

Suana Zhar said...

promosi harga awal tahun susu kambing ha-goat.
http://suanazhar.blogspot.com/2012/12/promosi-harga-susu-kambing-hi-goat.html

Miss PIJAOSIX said...

@kongsi apa saja: aku ingat nak g tido umah die lah!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..