Monday, December 24, 2012

Port Dickson Dec 2012

Port Dickson (PD).

Seriusly, lama bebenor tak pergi sini. Last pergi pun 10 tahun sudah. Sebenarnya pergi PD ni tak dirancang pun. Saja nak habiskan masa cuti. Duduk umah pun bosan jugak. So, alang-alang dah pergi tu singgah dan jenguk sekali kat mana Seremban 2. Ok done, dah tau, terus drive ke PD.

Destinasi ke Telok Kemang. Sampai je sini, hujan still turun even tak lebat. Renyai-renyai. So belikan cap untuk Rayyan and Dadat. Lagipun Rayyan tengah dedau dek deman. Rayyan manusia paling excited bile turun je dari kereta.

First thing yang die nampak, kuda. Terjerit-jerit duk panggil horse!!! Horse!!! Dah penat layan horse, we all jalan jauh sikit menuju ke pantai. Hah, amik kau. Lagi menjerit-jerit si Rayyan. Abang nak mandi! Abang nak mandi. Nasib baik bawak baju spare. So, layan la die main ombak. Manjang menjerit run...runnnnnnnnnnnn bila ombak datang dekat dia. Lawak tengok!




Dah penat layan ombak, shopping ala kadar, we all gerak balik dengan puas hati. Tak sabar nak pergi bercuti ke Langkawi.



Anyway guys, moga ketemu lagi di lain entry.

Dari AKU,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..