Monday, December 10, 2012

Explore Race Cyberjaya

Badan still lenguh-lenguh lagi. Tidur pun macam nak menendang je dah. Hari ni masuk hari ketiga. Bekas-bekas sakit tu ade lagi. Sakit tak tahan punye pasal jugaklah aku telan panadol extend. Ha kurang sikit rasa sakit. Rasa mau deman wo. Mau taknya, dah dekat setahun tak masuk aktiviti lasak. Sekali masuk yang heavy punya. Explore race tu. Mau tak pengsan.

Macam tak caya jer aku masuk explore race. Suka-suka je asalnya. Dari suke-suke terpikir pulak nak menang. Dahlah group semuanya vouge belaka. Jejans pun dua orang jer. Tak menanglah jawabnya.

Sembang dalam email kemain lagi. Pukul 7.30 daftar, jam 8 mula racing. Macam biasa, janji paria, pukul 9.30 baru nak mula. Ada 6 check point yang nak kena completekan. Paling tak boleh blah bila kene asingkan rempah ratus yang bercampur-campur. Ade kacang hijau, jintan manis, lada hitam dan macam-macam rempah ratus lagilah.

Ape-apa pun memang enjoylah. Tepat pukul 12.38 tengahari kiteorang setel main. Yahoo. Puas hati sangat-sangat. Dapat godies lagi. Terima kasih SKMM untuk pengalaman ini. Malam tu pulak we al ade annual dinner dekat Hotel Royal Chulan. Nanti aku update.

So layan gambar je lah ye.



1 comment:

kongsi apa saja said...

hehe... kalo aku mau pancit.. lama tak senaman.. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..