Wednesday, November 14, 2012

Buger Bakar Buatku TERBAKAR

Hari sabtu lepas ikut alang pergi umah baru dia. Pergh. Cantek rumah tu. Untunglah, dah ada rumah. Balik dari sana singgah lak Tesco, Bukit Puchong. Dah setel beli-beli barang, (eh kejap, baru teringat, wa tak bayar lagi duit alang. Hahaha. Nanti wa bayar okey!), we all plan nak pergi makan.

Aku lak dengan bangga ajak Alang and Cipong makan dekat Lokas. Konon nak makan burger bakar. Aku dah dua kali pergi sini dan tapi makan burger bakar sekali je dengan budak-budak opis. Mase tu ok je rasanya. Aku amik daging lombu masa tu.

Second time pergi ni, aku pilih ayam pulak. Mak ai. Bila sampai je, ini bukan beger BAKAR. Tapi beger yang ayamnya digoreng. Bongok! Tak sedap. Memang tak boleh nak telan. Pelik bebenor rasanya. Alang dah menyumpah-nyumpah. Memang dah tak sedap. Patutlah masa masuk tu aku nampak dah takde orang beratur macam dulu. Eeeeee....Mampuih aku tak datang dah!

Ok. Sessi menyumpah dah setel. Sila jangan datang sini untuk dapatkan burger bakar yang sedap.

Dari AKU,

1 comment:

GADIS INI said...

selamat wa tak pergi...hihihi tdk wa pn tbakar skli..huhuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..