Tuesday, October 9, 2012

AKtiviti buang lemak : Pindah rumah

Aktiviti minggu ni agak beronok-ronok sedikit. Suke sangat sebab boleh buang lemak tepu yang ada kat badan aku nih. Adik aku pindah rumah. Rumah yang dia sewa sekarang dah ada buyer. Tak pindah jauh pun. Lagi dekat adalah. Dekat Equine tu jer. 

Dah penat-penat buang lemak, perot rasa lapar. Hah, amik kau. We all belasah nasi beriayani gam. Memang sedap sehingga menjilat jari. Aku tanye Firul beli kat ner. Nanti boleh repeat lagi. Rupenye, tak jauh mane pun. At the corner dekat area umah jugak. Huh. Dah makan. Tersadai kepenatan.

Rumah baru alin nih, overal pada aku sangat besar. Rumah dulu-dulu design memang besar lah. Macam standet rumah teres dah even tu umah apartment. Ye ke apartment? Aku pun tak sure. Tapi besar. Ada 3 bilik. Ada 2 bilik air. Ada bilik stor. Dapur luas. So, aku dah berangan nak beli rumah. Dapat rumah macam ni pun jadilah. 

Hah. Apa lagi? Dah abis dah....


4 comments:

Aisy Nasiha said...

berbaloi tolong ye, dapat nasi beryani yg sedap...

Suara Kalbu said...

Bila nak pindah, angkat barang dan kemas barang kat rumah baru adalah sangat super penat

KuNanGKuNanG said...

mmg penah kalau pindah rumah, rase xabis2 mengemas..

missSenget said...

terasa penatnya pindah rumah..

huhu...

x hilang lemak, mmg degil sgt lemak tu..haha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..