Friday, July 27, 2012

Iklan sebentar - 5 minit


Salam kemalasan dari aku.

Terase nak mule menulis goblog secara gigih macam dulu sebenarnya. Tapi apa boleh buat. Dahlah duduk tempat yang tak berapa nak clean and clear, lagi la payah. Time aku tak berapa nak mengoblog nilah, aku nampak iklan menari- nari kat page aku ni.

Jiwa semakin dekat hanya dengan luahan keypad pc ataupun sewaktu dengannya. Ade masa kita perlu membiarkan penulisan becerita segala- galanya. Cewah, ayat dramatik.

Dah sambung buat kerja.


Sharing : foto di atas gambaran aku mengadap jem hari-hari.

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

cool gambar =)

GADIS INI said...

woot woot.. bnyk iklan ::))

nur said...

gambar ni guna kamera fon ke?.. fon apa pija?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..