Thursday, July 26, 2012

Ramadan 2012


Salam Ramadan.

Puasa aku tahun ni? Sama jer macam tahun lepas. Berpeluang menjalani ibadah puase bersama keluarga, dengan masakan mak-memang mengasyikkan. Mak masak pun sedap even masak sambal telor pun sedap giler. Camno nak lose weight ni. Takper, pastikan aku boleh. Hehe. Tahun ni tahun pertama aku berpuase kat tempat baru. Masuk 7.30 pagi, kul 4.30 petang dah boleh cabut balik. Memang terbaiklah.

Aku panjatkan kesyukuran. Aku panjatkan doa. Moga Allah ampunkan dose- dose aku. Aku banyak dah buat salah. Terlalu banyak rasanya. Aku bersyukur sangat dengan rahmat yang aku dapat setahun lebih ni. Tak terhingga sebenarnya. Allah maha mengetahui.

Lalainye aku dulu. Damm!! Anyway, selamat berpuase semua. Hari ni baru nak wish sebab aku baru start berpuase. Huhu.

Dari AKU

2 comments:

GADIS INI said...

selamat berpuase... hehehe

nur said...

dah ponteng puasa ke?hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..