Monday, March 12, 2012

Waiting fo you Darling

Salam;
For my little boy;

The things you should know;
  • Mak awak sembilan bulan 10 hari alahan muntah2 masa mengandungkan awak
  • Mak awak turun darah sebagai tanda nak deliver awak
  • Mak awak sakit dari jam 12.30 malam tapi sampai pagi awak tak kuar2 lagi
  • We all tak sabar nak tengok awak ( masa ni mak awak kate dah bukak 8cm). Ibu paling tak sabar sebenarnyer!

Now, alang still kat DEMC. Tengah bertarung nak keluarkan anak dia. Hopefully, semuanya selamat. Amin


Update : Alang selamat deliver baby with normal process and baby 3.2 kg. Alhamdulillah.


Dari AKU,

5 comments:

GADIS INI said...

alhamdulilah mumy n handsome boy selamat :)

LadyBird said...

alhamdulillah.. smg membesar menjadi anak soleh/ solehah.. penyejuk hati umi ayah..

Shahazrin said...

Alhamdulillah, tahniah untuk alang

najihah sahami said...

tahniahhh untuk alang..:)

Miss PIJAOSIX said...

Thanks you all...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..