Friday, January 20, 2012

Nothing

Penghujung jumaat yang agak membosankan dan kemalasan yang melampau. Aku sebenarnya nak beremosi pagi nih. Tapi takde irigan muzik yang boleh membantu aku. So, idea tu terbantut macam tu jer.

Lately ni aku selalu bukak balik novel-novel yang aku beli dulu. Tak sangka, aku banyak mengumpul novel satu ketika dulu. Aku baru habis baca novel Ombak Rindu, Bicara hati dan yang latest aku bace Saat Cinta Bersemi. So, banyak lagi buku yang aku ada.

Aku baru lepas makan. Yang menariknya dah bertahun aku tak makan nasi Hujan Panas. Agak sedap. Ke aku yang lapar.

Jumpe lagi di lain waktu. BYE


-latest emylyn-


p/s : entry dikala aku boring.


Dari AKU,

6 comments:

missSenget said...

lama dah x baca novel..

macam best je dpt baca balik novel lama2..

nk baca semula siri harry potter..

nur said...

Dah lama tinggalkan amalan membaca novel.. Dulu dulu rajen.. Eh.. Ada novel bicara hati Pija?.. Best tak?

Zaujah Encik Mamat said...

toooomeeeeeyyy nyer pija <3

velasrizal said...

amboi mkn nasi hujan panas.. saya nk mkn nasi minyak kamuu

najihah sahami said...

sama ngn senget..dh lama xbaca novel..ish terindu la plop. hehe..

pija...thanx sebab jawab teka mish tu...nnti emel mish eh.

Ryna Zul said...

Salam visit MissPija..
Next time makan nasi hujan panas, jgn lupa jemput kwn2 ye.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..