Tuesday, October 11, 2011

Sharing is not Caring

Salam Satu Malaysia.

Eceh, tibe-tibe lak aku menjadi orang bangsawan. Mood belanjawan lagi la katekan. Aku tak tahu nak stori ape kat dalam nih tapi nak gak membebel sebab aku dalam mood boring takde kerja. Erti kata lain aku mengepak je dari tadi. Aku bukak blog orang. Aku baca, aku komen tapi aku tak tahu nak tulis apa. Aku tahu ade cerita tertunggak nak diceritakan tapi nak susun ayat tu macam kemalasan la pulak.

Adeh, dah tak tahu nak cerita apa dah. Ok lah. Baik aku berhenti menaip sebelum aku menulis sesuatu yang sampah.


Sharing :

Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light


Dari AKU,

11 comments:

Prince Halilintar said...

xyah cerita panjang2..nnt xsempat nk bace entri kawan2 plak..hehe..jom2 bace entri prince pulak..ehehe

Anisa Hang Tuah said...

sharing is daring

bloghok said...

wachaaaaaaaaa

Amy Syaquena said...

amy pun selalu kena macam tue , idea ada nak tulis tapi x tahu nak mula cerita dari mane huhu...

velasrizal said...

takde idea pn blh jadi topik nk tulis apa. hebat !

ghost writer said...

terlalu lama sangat dibiarkan jari kaku memerlukan masa untuk menggerakkannya semula.

Bidadari Syurga said...

:)... ni dah berjaya up entry ni... setiap perkataan bukan sampah... seni kan beza2...? :P

LadyBird said...

mungkin dah lama x bermain dengan kata2.. :D..

L said...

tuleh ja apa yg nk di tuleh.. huhu


nk tawu nikmat dunia? mehla bacer..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-nikmat-dunia.html

nur said...

PIJA DEAR..
BTOL TU..
KADANG BILA BYK SGT CERITA JADINYE TAK TERCERITA..

Qaseh dalia adelia said...

salam sis pija ..
sihat ? lama jugak tak dtg sini .. qaseh pun boring jugak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..