Thursday, October 20, 2011

Ke Laut

Salam

Lama tak update ape-apa kat sini. Lately ni terlalu banyak kerja yang membataskan jari jemari aku yang halus ni untuk mengarang. Penat. Tapi aku puas. Aku seronok. Aku happy. Syukur Alhamdulillah. Hari ni, pagi ni aku rasa agak letih dan mengantuk.

Speechless.

Erm, apa aku nak buat nih. Makan? Dah sudah. Dah kenyang. Makan dengan mak kat umah tadi. Pagi-pagi aku dah makan nasi berlauk. Fuh, lemak!! Layan facebook? Aku dah muak dengan mukabuku nih. Membosankan. Menjengkelkan. Melalaikan. Sudahnya aku ke sini melayan perasaan.

Kerja? Masih terlalu awal untuk aku mulakan. Baru jam 9 pagi. Kurang-kurang pukul 11 ke, pukul 12 ke baru nak start enjin. Kat sini tak leh YM, tak leh nak chat. Nasib baik boleh main Facebook. Boleh jugak intai kawan-kawan, hantar pesanan bila teringin sangat nak bergosip. Padahal aku baru kata FB ni memboringkan. Hehehe..

Ah. Aku kena pergi makan jugak lah. Ada makan free kat bawah. Jangan terkejut kalau aku gemuk nanti.

Chaw.


Dari AKU,

3 comments:

Suara Kalbu said...

Kah Kah Kah ...

Dah masuk gomen mesti selalu ada makan makan...

Dulu saya masuk keje ..ramping jer sekarang rimbun kahkahkahkah

GADIS INI said...

untung la..keje asyik makan je..

tah bila tah nk bjogging bsame..

bdn da lemau sgt da ni..huhuhuhuh

Prince Halilintar said...

prince pon dah boring dgn fb ni..lbh kpd blog skrg ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..