Sunday, June 12, 2011

Hai hai hai

Yahoo. Ganu kita. Saje je mengedik sokong Terengganu malam nih. Tak sangka lak leh menang. Buat chekwe, lenkali cube lagi. Menang sorak pun ok aper. Aku macam nampak kau je kat stadium tu tadi. Huahaha..

Takde benda pun nak cerita kat blog usang nan sepi nih. Tapi yang pasti aku dapat rase hari-hariku makin indah. Makin diwarnai dengan cahaya. Ceh, ayat macam nak buat skrip drama jer. Tapi, syukur alhamdulillah, memang aku tengah menikmatinya saat ini. Terima kasih Allah.

Buat adik-adik aku yang tersayang, yang menyambut besday on 1 Jun 2011, aku ucapkan selamat hari lahir yang ke 30 buat angah dan yang ke 26 buat alang. Moga korang bahagia selalu dan hidup dengan rahmat Allah.

Ok lah, nak melencong ke tempat lain. Dan plan nak minum susu kambing keluaran Hi-Goat. Leh sehat bagai johan.


Nak share something dengan semua yang singgah :

Ujian itu mendekatkan jarak antara diri kita dengan Tuhan maha pencipta, akan mengajar kepada diri kita bagaimana berdoa dan akan menghilangkan kesombongan, ujub dan rasa bangga dalam diri. Walahualam.


p/s: tadi ade orang kate aku makin kurus? Waduh...


Dari AKU,

3 comments:

nur said...

A a sepi je.. Wassup wassup?

ghost writer said...

bila muncul sekali membawa perkhabaran ceria..dah mula hati berbunga lar tuh..

hye pija

~ CiK DiMaNa ~ said...

CIT!!! mcm hampeh je!! nasib baik menang mlm td.. bye bye Red Giant!! hahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..