Monday, May 23, 2011

Pukul 1 PAGI

Tepat jam 1 pagi. Tadi macam berkobar-kobar nak membebel. Nak bercerita. Bila mula je menaip, tibe-tibe otak aku jammed. Dalam kepala asik nak memberontak. Tapi macam tak sesuai nak meluahkan segala-galanya kat tempat macam ini. Lain orang lain penerimaan. Aiseh, tak kan nak tulis diari balik kot.

Tadi siang plan nak layan wayang. Sekali sold out la plak. Dari jauh dah nampak line nak beli tiket tu macam haram je panjangnya. Masing-masing muka tak puas hati termasuk muka mak aku. Huahaha.. Sabar yo mak. Lain kali kite layan itu cerita KONGSI.

Nak cito apo laie nih. Mata dah ngantok. Wa nak tutup dah ini laptop. Selamat pagi semua. Moga hari esok lebih baik buat aku dan semuanya. Amin.

Rindu...rindu..rindu.......


Dari AKU,

10 comments:

ukhti syikin said...

rindu cik pija juga :X

Prince Halilintar said...

kalau xnak beratur panjang beli online jer..xyah beratur2..hehe

KuNanGKuNanG said...

sy dah tengok kongsi sabtu td. aksi mmg best tp ending dia kureng la..

Encik MamaT said...

rindu kat pija osix T___T

ghost writer said...

hye pija osix..

lain kali kalau nak layan movie ajak orang sekali k...hihi

aziz miring said...

rindu rindu dan rindu :d

Afzan said...

salam.. ko dah keje lom? lama tak dgr kaba

Sephi Sephia said...

Sekejap macam berkecamuk...sekejap rindu. Alahai Kak Pija oi...

Miss PIJAOSIX said...

Afzan : sedang mencari

Ghost : jom..

Aziz : rindu jugak

Syikin : rindu kamu jugak

Miss PIJAOSIX said...

Prince : tu la, sebab x plan pun

Mr mamat : aku rindu ko lg byk

Sephia : tu la namenyer mixed feeling..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..