Monday, June 13, 2011

Aku tak remove, aku delete jer


Guest : Hulla..how are you..lama tak dengar cite..sampai dah delete saya dari fb tu..

Mase aku usha kat kotak jerit tu, terpandang pulak ade pesanan yang pada aku tak pelik mane pun. Takde la nak kecoh aper. Tapi, just nak menjawab soalan pada persoalan yang die lontarkan. Lagipun, si dia tidak meninggalkan sebarang link untuk aku.

Buat si dia, aku tak pernah remove sape-sape dekat akaun fb. Yang sebetolnya aku delete akaun lama aku dan aku buat akaun baru. Dan aku pun jarang bukak fb tu apetah lagi nak buat keje invite menginvite. Kalau ko tergolong dalam golongan yang menyenangkan aku, meh join aku and be my fren. No problem at all. Hehehe..


p/s : Aku sehat, alhamdulillah


Dari AKU,

5 comments:

missSenget said...

nak add.....

KuNanGKuNanG said...

org tu tersalah faham kot...

ghost writer said...

salah faham memang selalu terjadi dalam hal macam tuh..susah kalau kita buat satu keputusan.adakala tak sedar kalau kita mengecilkan hati kawan..

*mungkin dia saja menduga.

Cik Bidadari said...

adoi... nak menjawab soalan yg berkaitan dengan FB me pun lazy gak... hehehehe... kita off akaun lama gaka kekadang... hilanglah....

My MiRa said...

ni kes slaah anggap la ni ye hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..