Thursday, March 3, 2011

Rindu PADANYA

Bile membaca entry terbaru Eca @ Olick Syasya jap tadi, baru aku sedar, betapa aku juga merinduinya.

Tadi pagi, dia ada msg aku - meminta mengarangkan surat petukaran. Akan aku usahakan. Aku tahu kau sukar untuk menjalani kehidupan di sana. Dengan perangai orang atasan yang tidak memberikan kerja yang sepatutnye mengikut jawatan yang kau pegang. Bak kata kau - aku bukan kerani long!!!

Ko sabar je lah dik. Kami yang jauh ni sentiasa doakan yang terbaik untuk ko.

Teringat peel mak aku minggu lepas. Macam mana dia beriyer-iyer mengingatkan hari tersebut harijadi kau dik. Paksa kami wish. Sian adik. Jauh katanya. Takde sapa nak celebrate. Walaupun along dah wish, tapi hari ini along nak wish lagi sekali Heppy Belated Besday yang ke 24. Bangka dah kau tu dik.


Nota Hati : Seriusly rindu sama DSLR kamu



Dari AKU,

7 comments:

OLick SyaSya said...

btol alog...tolong karang kn plg tebaek skli... i kesian dkt dye...
mnx2 tahun nie dpt tukar amin..

Amy Syaquena said...

Happy belated untuk mereka ye!


p/s: jemput join contest sinar raudah

AngahSayang2314 said...

wah rindu2an yer.... sampuk leh..hehehhee

fyna said...

owh...
moge2 cepat pertukaran tue e..






jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Mohamadazhan hjDesa said...

Heppy Belated Besday yang ke 24 juga :)

missSenget said...

hah kakak cantik...

rindu kt DSLR die je??

~ PIJA ~ said...

Miss senget -> rindu lebih kat dslr die jerk..hihiiii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..