Wednesday, March 16, 2011

Menyeksakan bila perlu MENANTI

-gambar curik dari google-


Penat menungu situasi 1

Aku dah nampak kau tadi bos. Tapi kau masuk kejap bagi EA form pastu kau keluar balik. Penat aku tunggu kau tau dok. Dari semalam. Status aku kat sini hanya kau je yang boleh update. Ada ke jodoh lagi antara kita. Dan sememangnya aku mengharapkan masih ada. Hehehe. Memang kau tak tahu nak menepati janji lah bos. Kau tau ape makne munafik? Kau mane nak tahu sebab kau bukan Islam pun. Eee...aku geram.

Penat menunggu lagi tapi situasi 2

Aku dah msg, aku dah inbox tapi takde respon. Aku tak tahu berapa lama lagi aku kat Segambut nih. Entah-entah esok aku last. Entah-entah minggu depan kau dah tak nampak kereta aku parking kat sini lagi. Itu sebab aku usaha cari kau di mana-mana. Hello kawan yang budiman, aku paham kalau kau dilanda masalah yang tak dapat dielakkan tapi aku pun ada hati dan perasaan. Letih beb nak tunggu kemunculan kau.

Barang kau ni bile nak amik. Aku dah marah nih. Rase nak sepak-sepak je kalau kau ada kat depan mata. Hehehe...itu aku tipu. Kalau kau baca, cepat-cepat cari aku sebelom aku betol-betol sepak kau.!!

Penat menunggu lagi dan lagi situasi 3

Aku lapar. Macam nak makan chiken chop nih. Sape nak blanje?



p/s: Mood ke laut Afrika Selatan. Nak makan......!


Dari AKU,

36 comments:

velasrizal said...

ceh ingatkan menantikan jodoh huhu..

Keputusan Pemenang Anugerah Sukan Negara 2010. Olahragawan Kebangsaan : Azizulhasni Awang, Olahragawati Kebangsaan : Nicol David

The Sharkox said...

penatlah kalu nak belanja..hehe

Isteri Yang Comel said...

penantian satu seksa :)

Prince Halilintar said...

ciannya duk lame menunggu..jom prince blanje chicken cop..cepat klu lambat habis..ahahha:p

OLick SyaSya said...

alo cian dye

~ Miss PIJAOSIX~ said...

VALESRIZAL -> jodoh tu akan dtg sendiri....itu rahsia Allah....ape yang penting kejesama..hihiii

THE SHARKOX -> cit, mane lak penat..nanti kenyang la..

ISTERI YANG COMEL -> kan.......!!!

~ Miss PIJAOSIX~ said...

PRINCE HALILINTAR -> kau jgn tipu, aku cari ko sampai dpt kang....hihiii

OLICK SYA SYA -> sian kan...jahat tau!!

missSenget said...

jum makan2..

da makan pun tp masih rasa lapar lagi..

cmne ni?

Prince Halilintar said...

mak aii...garangnya..tapi tadi prince mmg makan ayam bakar..hehe

jgn la marah2,nanti cepat tua..gurow je..hehe

Cik Bidadari said...

erkkk... sebenarnya dah debik ke blom bos tu...? kalau dah jgn lupa updated story yeak... kita suka kalau bab debik2 bos nie... heeeeeeeeeee

Lizzie Yasmin said...

akak meh nk blaja chiken chop... ok nie bukan mmpi... nie betul2...

~ Miss PIJAOSIX~ said...

MISS SENGET -> tak bace bismillah la tu....:-p

PRINCE HALILINTAR -> garang tapi manje tau..ahahhaa

CIk BIDADARI -> tak sempat nak debik lagi..tak sabar gak nak debit nih..

LIZZIE YASMIN -> ni yang akak sayang sangat ngan awak nih....muah!! bile?

Myra Jay said...

Mmg penat kalau menunggu.. tp bab nak tunggu blanja tu cukup bln daapt gaji aru ramai yg angkat tangan sudi..hehee

Ujang9897 said...

gua penat menunggu bila la nk kawin ni..=)

Cikgu Tie said...

sesungguhnya penantian itu merupakan satu penyiksaan.


jom baca: definisi cinta

~ Miss PIJAOSIX~ said...

MYRA JAY -> nanti dah gaji bagitahu eh...nak mintak wak blanje..hihiii

UJANG9897 -> tak lame pun ujang..sian yana kene kentut je la dengan ko nanti..

CIKGU TIE -> yes!!! uwaaaa

JIJI YU said...

kalo aku maunye terkentut kentut dok tunggu camtu

Qaseh dalia adelia said...

cian sis pija syg ni hik2... jom makan chicken chop..sis blnje ye

Wan Hafisah Collection's said...

Brg apa nk bg tuh? bg akak pun xpe!

Aisyah said...

penantian itu satu seksaan ..nak tanya bagaiman hendak buat header blog seperti blog akak yg cantik tu????

ieda said...

memang siksa menanti .. x suke buat org menanti dan ternanti huhu

shahjiehan said...

wah..chiken chop.. nk jugak..klo ada org nk blanja, jgn lupa jemput shah jugak taw!!! bolehkan org serumah?? umah n0 138... hehehe

echah mashuri said...

ahhhhahaa...penantian tuh satu penyiksaannnn!~~~;p

ghost writer said...

okay,lepas nih tak yah tunggu.biar dowang plak yang tunggu Pija..

ajar sikit.

tapi lapar gak.jom makan.

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

ingatkan menanti jodoh..sabo je lah~

Suara Kalbu said...

kita samala yangg... asal tension jer musti mau makan hihihihihih

KuNanGKuNanG said...

menanti yg x pasti..hu3

~ Miss PIJAOSIX~ said...

JIJI YUYU -> pesal ramai sangat nak terkentut nih....aduhai...busuk laa...!!!

QASEH -> jom2..nanti akak mai Ganu yer..

WAN HAFISAH -> nak ke kak..RM30..hihii

~ Miss PIJAOSIX~ said...

AISYAH -> nak belaja ke? takde hal punyer...hihii

SHAHJIEHAN -> kawan serumah punye pasal..takde hal la...hihii

ECHAH MAHSURI -> kan...sangat tersekse..!!

GHOST WRITER -> aku pun pikir mcm tu gak..nak kene ajar gak tu!!!

~ Miss PIJAOSIX~ said...

AMIRA ATIYA -> yang tu tunggu gak tp tak mai2..hihii

SUARA KALBU -> jom yang, mkn sate..

KUNANGKUNANG -> menanti tak pasti lagi seksa...mcm pungguk je dah nanti..uwaaaa

NuSaNa NoSa 91 said...

penantian itu mmg satu penyeksaan.. tp, bila penantian itu berakhir, hasilnya mmg memuaskn.. ^_^

aleen aiden said...

"Kau tau ape makne munafik? Kau mane nak tahu sebab kau bukan Islam pun."
ha3.yg ni klakar.

btw,alin pon sgt xsker emnunggu org.buat org tggu kite pon xsker.sbb tau saket hati menunggu 2 mcm mane.hu3

AngahSayang2314 said...

penantian 1 penyiksaan kan??

Encik MamaT said...

alamak.. sori2... haha... esok dah jumaat dah...

~ Miss PIJAOSIX~ said...

NUSANA NOSA 91 -> kalaulah penantian itu berakhir, kalau tidak?

ALEEN AIDEN -> mmg agak menyakitkan..!!

ANGAHSAYANG2314 -> 10 marakah!!!

ENCIK MAMAT -> akhirnye..........geram dengan ko nih...!! hahaha

NuSaNa NoSa 91 said...

setiap yg bermula, pasti ada pengakhirannya.. hanya DIA yg tiada akhirnya.. ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..