Tuesday, March 15, 2011

Jom JOIN

Salam Selasa Uols,

Patutnya aku ada meeting pagi nih. Tapi batang hidung bos aku yang tak berapa nak mancung tu tak nampak pulak pagi nih. Sebab nak meeting lah aku takde keje pagi nih. Mana taknya, semua kerja aku dah setelkan awal-awal semalam. Niat hanya nak kasi die senyum bak pahlawan Jepun bukan menyinga macam Harimau Belang. Gerun kau!!

So, takde la meeting. Suka tau!! Haa, semalam aku tak dapat tidur. Hehehe. Aku layan citer Gemilang.

Tak sangka aku, banyak petua untuk hilangkan sakit tekak. Madu campur air limau nipis adalah salah satu benda baru yang aku baru tahu. Terima kasih bebanyak pada yang kasi petua tu. Akan diusahakan sebab kat umah takde madu. Sebab aku tak suka. Padahal madu lah paling elok nak makan.

Nak cari MADU lah. Takde kene mengena dengan BERMADU. Masih tak sanggup lagi! Harap maklum. Sekarang ni musim orang sakit sana sini. Korang semua jaga kesihatan tau. Banyakkan minum air masak dan sewaktu dengannya.

Sebelom aku terlupa, pada sesiapa kengkawan aku yang suka nak cari duit lebih sambil layan-layan facebook dan twitter tu boleh try benda alah nih http://says.my/pijaosix/invite. Benda ni ala-ala churp-churp gak. Tapi hari-hari update. Dari korang meroyan je kat facebook tu, baik layan benda nih.

Cube jangan tak cuba.


Dari AKU,

21 comments:

nur said...

BOLEHLA CUBA..

JEMPUT JOIN GA HINGGA 16 MAC:ALL IN ONE

Myra Jay said...

Madu memang baik untuk kesihatan, tp jangan makan banyak sangat sebab madu panas.. :)


Ari tu tinggal di 'de Coleur Inn'
Boleh tengok web nie, macam2 hotel ada, www.holidaycameron.com.my

ghost writer said...

siap promote lagi tuh...hihi

soal petua-petua nih nampaknya semakin banyak yang Pija pelajari.bagus2.

~ PIJA ~ said...

NUR -> boleh cube tau nanti..

MYRA JAY -> thanks myra, sebab ade plan nak pergi lagi..rindu punye pasal..erm, MADU panas eh...patut org lelaki tak leh minum terlebih..:-p

GHOST WRITER -> promote tu harus..hihii..aku mmg suke petua..kalah petua dengan petuah..pernah dengar? hihii

Mohamadazhan hjDesa said...

boleh try nanti :) tq info best.

Qaseh dalia adelia said...

mende hape pulak tu ..nnt nak try ..asal duit je mesti kena juin haha

munna said...

dah lama try... income pun ada gak sikit ... nak cash out pun lambat lagi baru boleh..

Cekodok said...

pija osix... lu try satu lagi petua.. makan cekodok.. gua harap berjaya.. muahaha

~ PIJA ~ said...

MOHDAZHAN -> almost welcome

QASEH -> harus try.....Hihiii

~ PIJA ~ said...

MUNNA -> tp agak laju kalau rajin..hihii

CEKODOK -> makan cekodok tu memang feveret wa..hihii..

OLick SyaSya said...

udah join.mmg lumayan

MataHati @ MH said...

saya suka sangat makan madu. mujarab utk untuk kesihatan.

bermadu pun ramai lelaki yg suka. sebab madu itu manis...tetete

Princess Nur said...

Pija, knur tk reti lagi bab churp2 ni..tolong ajar bleh? hihi

~ PIJA ~ said...

MATAHATI -> lelaki mmg suke eh kalau cakap pasal BERMADU nih..aish...

PRINCESS NUR -> boleh kak nur, takde hal..hihii

Cik Bidadari said...

pija... blog awak ada malwarelah... bila nak link kan url kat gadget tak boleh... malware tu detect kat kat link nie... 'hafizpunyadrama' cuba buang dulu link dia... tulah org tak leh nak masuk blog pija kot.

~ PIJA ~ said...

CIK BIDADARI -> thanks yer..dari semalam lagi ramai yang ckp macam tu..

SyAmSuL AnUaR said...

nk try lh.. pe slh bermadu smbl tu dpt madu..

Amy Syaquena said...

good info , boleh try nanti...

YanaMIB said...

sy pn br tau psl madu and air limau tu..hihi~ =)

Sephi Sephia said...

Uish...jangan main-main dengan madu. Kalau termadu nanti susah!
hehe..

NuSaNa NoSa 91 said...

gemilang?? best ke cite tu?? sal pe?? hehehehehe~ ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..