Monday, February 7, 2011

I-City, Shah Alam








Seperti yang aku uar-uarkan di entry sebelomnya. Aku ada cakap, aku nak pergi I-City. Tempat ni memang cantek. Kali ini aku pergi dengan family. Kali ke-3. Dulu masuk free lagi. Sekarang dah kena bayar, charge per car. RM10, agak berbaloi untuk aktiviti menguji mata.

p/s: nak murah korang naik bas mini. Sekali masuk, baru RM10 tapi ramai leh masuk. Hehee


Dari AKU,

19 comments:

ghost writer said...

lum pernah pegi lagi...
inshaAllah...one day.

Encik MamaT said...

cantik... teruja plak si Rayyan tu.. hehe... bila la agaknya aku nak sampai sana.. hehe

nazirulhazwan~ said...

kesiannye den sbb belom p lagi;p (konon2, padahal selalu giler lepak kat situ;p)

Cempakamelati said...

Tempat n dekat..selalu tengok dari jalan-raya jer..belum terlintas nak pegi. Insyaallah nak pegi juga nanti.

MY SouL My HeArt said...

wahh i-city.. i like.. banyak kali dah pergi..hehe

Woofer Storm said...

slm..dah lama tak pergi sna,ntah bila ada peluang ni.hehee

follow sni^^

/Dayah/nurul/dayak said...

oke tgok gamba lagi. jelesnya, sy tak pena g situ lagi

bLueSpeCky said...

pergh, da kene bayar skang..dulu gi bes je free2..isk2..sumer nak duet skang

Maya said...

errmm...dekat umah sy tu, tp sy insyaalah taun depan baru sampai :p

nur said...

Lum penah g lagi la pija.. Harus pegi n post kat blog..(tah bila tah).. kang tunggu2.. nek harga lagi..

Jemput ke:ALL IN ONE

eeqa~ said...

teringin nak pegi...... huuuuuuu :)

AngahSayang2314 said...

tak sangka kan dulu gi free jer..sekarang je kena bayar kan??

OLick SyaSya said...

da pergi da i city..hehe

HaNTwO said...

ehhhhhhh nape syasya pun ada skali....g saing2 ke??? hahahahah sibuk je nak tanya...

shahjiehan said...

kene cas utk park kete... agak sesak jugak la..hehehe...

ziarah dari akak serumah di no 137

AngahSayang2314 said...

kak pija gi sama sya2 yer macam berjanji jer

Qaseh dalia adelia said...

sis pija ~ wah2 bez nye jalan2

shahjiehan said...

akak! heheh

~ PIJA ~ said...

to all..

jom bergahtering kat sini....

hantwo-> syasya nangis2 nak ikot..hihiii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..