Thursday, December 30, 2010

Semuanya Kerana BOLA

Tahniah Rimau MALAYA. Orang lain dah lama buat entry, tapi aku baru nak buat.

Kerana bola, PM dengan baik hatinya menghadiahkan seluruh rakyat malaysia cuti umum. 14 tahun menunggu akhirnya Malaysia berjaya dan menang bergaya. Nak kata bergaya sangat tu, aku tak leh nak komen, sebab aku dah abaikan cara dieorang main malam tadi. Hahaha.

Kerana bola, paper laku hari ni. Boleh sold out tibe-tibe. Tak sangka rakyat Malaysia minat membaca.

Kerana bola, nama penjaga gol yang nampak ensem malam tadi, lagi-lagi tang die tangkap bola panalti tu meletop tibe-tibe. Bukan die je meletop, siap blog awek die diterjah dan trafik blog dia naik tak ingat punya. Dari 100+ folower dah jadi ke 2000+. Cayalah dik. Nak tengok blog awek die. Haa, kelik kat sini laju-laju.

Semuanya kerana BOLA.

Tahniah abg GOPAL. Tahniah buat skuad negara yang masih ditahap pucuk-pucuk muda. I bangga u.

Dari AKU,

5 comments:

aibaks said...

tahniah gak buat pasukan harimau muda sbb dapat kan kemenangan setelah 14 tahun tak menang dan tahniah tuk abg fahmi sbb terrer! haha

OLick SyaSya said...

tetibe..sygkan tanah air ku..hahah

tahniah2

Kamil ace said...

haha, jeles kot, follower blog dye laju gila naik,

Encik MamaT said...

itu la.. semuanya kerana bola.. sampai ada yang gadoh2 pon kerna bola.. alahai.. sedihnya...

new entry
Azam untuk berubah... apa tunggu lagi...??!!

AngahSayang2314 said...

tahniahhh tak pe kak pija lambat yg penting kita kuarkan kata semangat tul tak?? hehehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..