Saturday, December 25, 2010

Selamat Menyambut Hari NATAL

-pic curi dari google-


Selamat Hari NATAL pada yang menyambut. Rasenya, hari ni aku dah selamat pergi shopping dengan member tu (ini entry auto post). Shopping end year sale kekdahnya. Dalam kepala, aku nak beli macam-macam tapi agak terbantut bile aku banyak lagi nak guna duit.

Kenduri dah dekat. Baju sulam-sulam manik upah kompem mahal tu. Tapi dah cakap kat member tu, ko buat bawah RM100 je tau. Huhuhuu..

Ape lah aku merepek nih. Takde kene mengenekan dengan krimas pun. Belasah je lah.


Dari AKU,

9 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

blog yang menarik, hope to keep in touch ya ;-)p

Mata Hati said...

selamat bercuti....^^

biskut said...

kalau lha kat sini ada shopping complex..hurmm dah tentu aku juga berada dalam timbunan sale.

selamat bershopping2an pija..njoy ur self.

Mohamadazhan hjDesa said...

hari natal sekdar niat ucapan boleh, meraikan haram :)

velasrizal said...

aik sambut gak ke raya ni

Kesilapan Besar Lelaki Ketika Mengorat Wanita

Lelaki Ini said...

wah
selamat hari natal juga kpd yg menyambutnya!

NuSaNa NoSa 91 said...

akak.. borong je satu kedai tuh.. sekali ngan tokey nya terus.. hik3~ ^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nak jugak baju sulam manik..hehe

AngahSayang2314 said...

hohohohooo merry x'mas hehehe...

p/s: lama tak singgah sini.. rindu ngan kak pija

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..