Monday, December 13, 2010

Pengantin Tahun Baru

Masih cerita basi musim mengawan. Kali ni melibatkan sedara belah ayah. Pandai couple ni amik peluang kawen pada 1 Muharram 1432 Hijrah. Anyway, Selamat Pengantin Baru dan moga berkekalan hingga hujung nyawa. Amin


p/s : Seronok dapat jumpa sedara mara.


Dari AKU,

7 comments:

nur said...

pija.. uh.. makan nasik minyak.. sedapnya..
ALL IN ONE

Encik MamaT said...

ko tak ajak aku kee....

aibaks said...

ritu de gak sedara aku kawin 1 muharam ni.. alhmdlh.. special tarikh mereka ni pilih..

biskut said...

rajin pija ek gi hadiri majlis kawen...pija bila lak?

velasrizal said...

musim mengawan??? amboi kasaq tu hahaha.. lps ni musim adik ang lak mengawan

Suara Kalbu said...

Ida nak tunggu Pija punya turn ni..

~ PIJA ~ said...

musim mengawan aku belum sampai lagi..hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..