Thursday, December 16, 2010

Menang ..Menang..Menang

Hampiri FINAL. Itu kata-kata kat paper KOSMO. Kalau menang, standard la puji kompem melambung. Kalau kalah, caci maki kompem kena. Itu lah realiti mentaliti orang-orang kita. Aku pun kadang-kadang tersasar. Bukan apa, kalah bergaya tak per. Ini tak, kena balun sikit, semangat mulalah goyang. Kemain lagi aku mengomen. Hahahaa..

Ape-apa pun aku happy sangat Malaysia menang. Dengan tak mandinya, aku layan bola. Mana tak, balik je berbuka, sampai umah dah dekat pukul 8. Lepas solat, terus duduk depan tv. Menang 2-0 boleh dikira 50% kaki dah melangkah ke Final.

Tapi, apa-apa pun boleh jadi. BOLA itu kan bulat. Good Luck untuk pasukan Malaysia yang akan ke Vietnam sabtu ni.


Tadaaaa..Itu dia Hero Malaysia katanya..


Dari AKU,

5 comments:

HaNTwO said...

hahahahah jangan kat vietnam nanti team malaysia kena sayur sudahla...pape pun syabas buat pasukan malaysia :)

AngahSayang2314 said...

yehhh melaysia menang.. tahniah la malaysiaaa

biskut said...

ya aku pun tengok gak...tapi aku lebih risau dengan kunjungan ke vietnam utk match ke 2 sebab kalau dengan cara permainan malaysia malam tuh vietnam masih boleh dapatkan gol.lagi pun vietnam punya permainan lebih terancang cuma melakukan kesilapan yang etrus dihukum.

apapon aku berharap malaysia mampu tingkatkan rentak dan layak ke final sekaligus merobek gawang indonesia.

ASaDa RyutaRo said...

kalah kompem kena kutuk yer.. hahaha..

semoga skuad malaysia tak kalah semangat untuk sampai ke final. yeah!

NuSaNa NoSa 91 said...

wah3~ kak pija minat bola ke?? ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..