Thursday, December 16, 2010

Ani Sop Utara


Kalau nak cari sup yang sedap, mesti aku terjah restoran ni. Dari dia punye mee sup, mehun sup, kueh teow sup even pun set nasi set yang ade telur masin tu - semua aku suke. Kalau deman pun aku memang akan terjah sini. Sebab aku nak makan bubur dia.

Memang sedap tau. Restoran ni memang dah bersepah sekarang ni. Kat mana-mana dia ada. Paling aku suke sekarang muffin cokelat dan vanila dia. Lembut dan sedapnye lah.

So, semalam aku bukak puasa kat restoran nih. Layan seh.

Dari AKU,

15 comments:

Gayahspears said...

sedap.. gayah da pernah mkn kat cni.. byk cawagan kan ani sup utara ni

CiK QiQi said...

yg ni sis mam ktne ek.cm qiqi pernah p je kt banting ritu

Nazz@Purple said...

memang popular..tp naz dh pernah try..tp sup dia dh kurang kick cm dulu2..

OLick SyaSya said...

ani sup mmg sedap.

lg2 nasi aym dye penyet dye..

yum3

misz sheyla said...

uhuuu...semalam baru mam kat ani sup.....best jugak....

Ila Zakaria said...

kat depan opis ni ada... tapi dah x sedap mcm dulu...supnya mcm air letak kiub ayam je rasanya... dulu rajin gak lunch kat sana... sejak x berapa nak sedap ni tak g dah...lain branch lain kot tahap kesedapannya....

Encik MamaT said...

kat mana ni dekat ngan area rumah aku.. nanti aku try ushar tgk... hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sedapnyer..x ajak pun pija..huhu

p/s:encik mamat nak gi ker?nak ikuttt

Amy Syaquena said...

As'salam..

amy x pernah try lagi kat kedai nie area kelantan ada ke cawanganya...

biskut said...

owh aku tak pernah lagi ke sini.karang aku datang ko bawakan aku ke sini k..bukan dating tau..hihi

kakchik@ella said...

muffin dia sedap eh pija? nk try arr. biasa mkn sup dia je. hihi ..

Suara Kalbu said...

Huhuhuhu.. Pija

Tak pernah tahu yg Ani Sup Utara ada jual muffin. Dulu selalu makan situ gak sebab jalan kaki pun sampai dari rumah ida ..sooo dekat lah tapi skrg dah lama tak pergi. Agaknya dah ada jual muffin kut..

Moh la pergi karang

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhhhh~ tetibe rasa cam lapar!! ha3~~ ^_^

Cik Tom said...

cik tom suka mkn kat ani sup utaara..best!

HaNTwO said...

dapat bedal sup perut layab gak ni huhuhuhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..