Tuesday, November 16, 2010

Salam Hari Raya Qurban



- pic dari abang google-

Raya kali ni aku ade misi. Takde lah nak berkorban ke apa. Cume aku nak cuba masak ayam kerutup. Aku suka makan masak kerutup ni tapi tak pernah nak cuba masak sendiri. So, alang-alang dah dapat rempahnyer dari chekwe, so dengan rase gigih dan berahinya aku nak cube masak esok. Hehehee

So, kesempatan dengan mood raya yang menjadi-jadi ni, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha untuk semua family, kawan-kawan, adik abang dan sume yang mengenali aku.

Berkorbanlah demi agama, bangsa dan negara. Dan bukannya kerana CINTA body melarat dan kemudiannya anak dibubuh dalam semak.

Dari AKU,

9 comments:

biskut said...

ayam kerutup itu aku mau lihat macam mana k..

Encik MamaT said...

ooo.. patut la tak bagi aku raya kat umah ko ekk...... oooo.....

i am S!L4H.. said...

selamat hari raye kak pija~~
heee

Suara Kalbu said...

Pija,

Selamat Hari Raya AidilAdha. Maaf kalau ada kekasaran tutur kata selama kita kenal di alam maya ni. Errrr... tentang kerutup ayam tu kalau siap tolong kurier kat i sikit yer laling ...hihhih

~ PIJA ~ said...

biskut -> nanti aku masukkan dalam blog..itu pun kalau ianya menjadi..

en mamat -> mmg aku tak bg dtg pun..

silah -> selamat hr raye jugak

Ida -> nanti i post kan tulang ayam ye larling...nyum nyumm

nadzirah aqilah said...

ayam kerutup? nak tinguk!! nak tinguk!!

salam aidiladha juga kak pija..

Cikbelog said...

salam aidiladha ya pija :)

ecah said...

akak..sile masukkan dlm blog ayam kerutup tu..x pnh tahu lak..

suka_haha said...

selamat ari raya pija lawati matdin disini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..