Monday, November 29, 2010

Kenduri Kawen di Keramat


Ini kes terpencil yang aku buat hari Sabtu hari itu. Aku pergi Keramat untuk menghadirkan diri ke majlis perkahwinan orang yang aku tak kenal. Aku jadi tukang teman adik aku jerk. Katenya takde geng nak pergi. Aku memang takde hal. Lagi-lagi bab makan free.

Gerak dari Shah Alam je dah lewat. Perot dah lapar. Sampai dewan, aku tengok keadaan lengang jer. Makanan pun ade 2 jenis jerk. Ade lauk ayam dengan ape tah name benda alah nih. Tapi die masam2 lah. Aku bedal jer. Janji kenyang. Tapi hakikatnya tak berapa nak kenyang jugak.

Anyway, selamat pengantin baru buat pengantin tersebut.


Dari AKU,

11 comments:

Encik MamaT said...

apsal tak ajak aku... aku pon leh turut teman dan memeriahkan lagi sambil makan free.. hehe

nur said...

mkn kat kenduri takleh mkn sekenyangnya sgt.. eksaited nk tgk pengantin
ALL IN ONE

AngahSayang2314 said...

angah pun nak ucap gak selamat pengantin baru buat kawan akak

velasrizal said...

uik cik pija..mana gambar kita bercengkerama ramai2 ritu?

Undian Pusingan Ke 3 Piala FA Inggeris 2010 ( FA Cup Third Round Draw 2010)

~ PIJA ~ said...

velasrizal -> hang kene tanye kat cik zee tu..penat cengkeramas mase tu kan..!!

biskut said...

dua jenis lauk jer...?mak eiii.Save bajet tol.

aibaks said...

pija.. kau da kawen ke? apsal cute plak gamba anak kau kat mukabuku tuh? hehe..

~ PIJA ~ said...

bisk-> ha ah, 2 jenis je..dah abis kot..hehee

aibaks -> aku belom kawen ler..itu gambar aku ketika kecil gitu..huuuu

Qaseh dalia adelia said...

hehek...rezeki tu sis...lau xkyg singgah kdai lak...lain kali ajak org kat sini gakk..hehe

Cik Liyana said...

banyak sangat kenduri kawin nih,,,, huhu kena tambah lemak lah pas nih...adeh!

Far8 budak baik said...

farid kawin esokk..amin..
=p..meh dtg meh agaga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..