Tuesday, November 30, 2010

Bz la Sangat

Tekak rasa nak makan macam-macam. Tapi sumpah takde selera. Cube berimaginasi (kunun nak bagi naik nafsu terhadap makanan), tapi tak jugak mau. Perot dah berdangdut riang. Tak kan nak makan goreng pisang lagi. Hari-hari pisang. Tapi betol dah muak nih.

Aku tengah perah otak nak siapkan design template untuk opis. Selamba badak je aku kate kat manager aku semalam. Ini bukan kerja aku nih. Dengan manje dia jawab. Aku nak mintak tolong la ni. Jumaat ni management nak tengok. Ee....geram!!Tapi dalam pada tengah mengeram tu aku buatkan jugak.

Nasib baik aku ade sifat mencube yang agak tebal. Dari aku mengangkang kat opis takde apa nak buat, baik aku asah bakat.



-mampukah setanding seperti di atas-

p/s : Gua tengah BZ

Dari AKU,

12 comments:

Encik MamaT said...

patut la ko tak de masa utk aku... selamat bekerja dengan gigih.. aku tau ko mampu buat....

zai said...

ko rela ke tak membizikan diri tuh..?keje smpai xde nafsu nk makan tu dah kire hebat!!!..:)

Ila Zakaria said...

aku kenal yang tulis GIS itu... ahahahahah... ko nak design original dia ke...ke nak yg hot n spicy.....

~ PIJA ~ said...

en mamat-> tq kerana kesupportan ko..

zai-> takat ni rela dalam pakse.mencikkk

ila-> kenal eh..diam2 tau!!

LadyBird said...

wah..rajinnye pija..
gud lak yer.. :D
gambate

nur said...

believe u can then u will
mampu je.. boleh punye..
ALL IN ONE

velasrizal said...

goreng pisang pn sodap apa

Suara Kalbu said...

ooooooooooooooo...patutlah hari ni kita tak menggedik bersama2.. busy rupanya..

good luck eh pija.. cantikla tu.. daripada ida yg tak tau langsung hkihiihihi

Iris Asli said...

all the best dear. dunia tanpa sempadan kan ;) hehe.

The Sharkox said...

Bizi ye..heheh

Lizzie Yasmin said...

akak pisang goreng pun sedap lar... kalu saya tak jemu pun makan goreng pisang tue....

biskut said...

ulps...cover sikit kalau ye pon nak mengangkang...aduhai pija,ayat ko...hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..