Wednesday, November 10, 2010

BZ yang tibe-tibe

Amik ko pija. Tibe-tibe aku bz sebab baru perasan sume database nak kene submit by nextweek. Baru terhegeh-hegeh nak buat keje. Aduh boleh meroyan aku nanti. Mane nak loading data. Mane nak update table. Mane nak prepare database.

Pada kawan-kawan yang kasi award tu. Terima kasih. Aku amat hargainya dan terharu gile babeng nih. Tapi....Takde makan-makan free ke?


p/s: Tak sempat la nak jenguk kawan-kawan. Tapi korang jangan tak jenguk aku plak..Hahahaa

Dari AKU,

8 comments:

Ila Zakaria said...

hire me phelizzzzzzzz

zai said...

uit ila..br tingat akunye nanas...tlg intai ldg den..apo citer?..hehe

Ila Zakaria said...

adoiiiiiiiiiii... ko wat aku ngidam jer zai...

~ PIJA ~ said...

dah masak ke nenes nyer..? alangkah bagus kalau ade function leh curik2 kan..

aibaks said...

ngeh3...lu plak bz yer rini? hehe

si biskut said...

ko nak makan free tak Pija?
Dowank dah buat majlis untuk ko kat hujung taman tuh..majlis kenduri kawen.hehe

~ PIJA ~ said...

aibaks,

bz kejap je..bz lame2 paneh punggung..heee

nadzirah aqilah said...

chayok2!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..