Tuesday, October 19, 2010

Rasa Ingin BERCUTI

Manager aku dah kompemkan last month - Balen cuti ada lagi 3 hari. Nak carry foward memang tak dapat lah. Kena habiskan jugak. Mulalah kepala hotak aku memikirkan ape benda yang aku nak buat 3 hari ni.

Aku teringin nak tengok laut. Nak tengok matahari terbenam dan jugak menaik. Hehehee...Nak pergi bercuti jauh-jauh tapi bajet takde. Pergi PD ok ke pergi MELAKA ok?

Dari AKU,



7 comments:

Encik MamaT said...

ko nak ajak aku tak? aku sudi...

~ PIJA ~ said...

sungguh tak menjawab soalan ko ni laa..!!!

OLick SyaSya said...

g melake la kot ,best ket..

HaNTwO said...

melaka ok pd ok semua ok janji ade cuti dah pitih heheheh..

aibaks said...

ikut ko la mek.. nak gi pantai ke..jenjalan tgk melaka maju ker.. hehe..2-2 best.. tapi klu ko ajak reramai lagi best.. haha

afraliza said...

maila melaka..

AngahSayang2314 said...

oo nak gi bercuti ke?? bila??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..