Monday, October 18, 2010

Gedik Santai Hari Ahad

Dah beli langsir mesti lah nak kene jahit. Sebelum jahit dah tentu kene gunting dulu. So, saja nak tunjuk aktiviti memotong langsir yang agak ekslusif untuk semua.


dah siap ukur baik punye


last check up


so, sessi mengunting


Model Langsir

Yang sebetolnya, aku takde cerita yang aku nak masukkan dalam blog. Tapi agak gatal nak update. Ini jelah bahan yang aku ade. Korang pasrah je lah ye.. Hahahaa

Dari AKU,

9 comments:

Encik MamaT said...

hah... aku suke yang mcm ni... yang model tu pon aku suke gak....

~ PIJA ~ said...

aku tau dah.ko mesti tertarik dengan model tu...cun weih..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hahaha...dah tunjuk dah langsir dia...paling mahal model dia tu kan?brp diorg byr promote langsir ni..hihihi.

nina syakina said...

hahaha,, sabar je laaa miss pija oiii...~

aibaks said...

awat model langsir tuh berselindung? haha..

~ PIJA ~ said...

model tu mmg diarahkan untuk post malu2 kuceng...hehee

Suara Kalbu said...

Perkataan pasrah yang tak tahan dengar tuh.. muahahahah

Ok.. saya pasrah

Lizzie Yasmin said...

cantik lar warna kain tue... wah nanti rumah English style lar ek...

AngahSayang2314 said...

ooo suka english style yee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..