Thursday, October 14, 2010

Lagi2 aksi RAYYAN


Lagi dan lagi aksi 'like father like son'
Tibe-tibe rasa wendu sangat-sangat kat yeyen..
Rindu nak dengar die menjerit kate 'arghhhhh...'
Rindu nak gomol die...

Rindu nak tengok die mencebik bile acah-acah nak cium molot die...

Rindu segala-galanya tentang dia..




p/s : rayyan dah 8 bulan 4 hari.


Dari AKU,

3 comments:

Encik MamaT said...

apsal rambut dah tak sama :D

AngahSayang2314 said...

sapa rayyan ye????

~ PIJA ~ said...

en.mamat --> rambut die da tumbuh laa..heee

angah --> rayyan ni anak buah kite. yang 1st..hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..