Thursday, October 14, 2010

Kisah Teka2 dengan Katak PINK

Semalam masa aku tengah bosan tahap gaban. Yang sebetolnya, hari-hari pun mengabankan diri, sedang aku jadi gaban tu kan - Aku nampak entry baru kat list kawan-kawan bloggers. Menarik jugak tajuknye. Aku memang suke bab teka meneka nih. Memang gigih nak cari jawapan.

So aku kelik la blog tu. Ni la post yang aku duk usha semalam. Page adik manis
KATAK PINK.

Tak sangka pulak aku teka dengan betol. Terel bukan. Pagi tadi mase bukak blog, adik katak pink manis ni dah umumkan sape yang teka dengan betol. Sekali lagi aku gigih bukak page
KATAK PINK. I antara yang terawal meneka dengan betol uols.

So, buat adik
KATAK PINK. Selamat ber'vacation' yer. Jangan buat-buat lupa plak serbenior akak. Hahaha..Anyway. thanks..

-korang boleh teka ke mane dia-


Dari AKU,

5 comments:

Encik MamaT said...

bencinya aku...!! dah la tak ajak aku.....

aibaks said...

nasib bek pija teke betul.. klu aibaks teke "takde dlm gamba"... hehe sbb yang baju pink kecik tuh serupa lelaki..ehehe

Lizzie Yasmin said...

Ala akak nie, mesti lar ingat... huhhu... tima kasih coz mendoakan.. hehehe

~ PIJA ~ said...

en.mamat -> aku mmg saje tak ajak ko..!! nanti aku tak leh nak menang laa..

aibaks -> aku nampak mcm pompuan jerk...

LY -> taking care babeh

AngahSayang2314 said...

haloooo hohohoh tahniah angah ucapkan pada akak ye krn berjaya teka meneka kat blog liz..
apa2 pun angah just nak tukar2 link jer... jom i follow uuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..