Thursday, October 21, 2010

Kisah 20.10.2010

Semalam alkisahnya aku dah ajak kawan pergi menonton wayang. Nak tengok citer 'The Other Guy' yang dikatakan dapat mengeletek buah pinggang sape-sape yang menonton. Lagipun, rindu nak tengok srin besar.

Dah aim nak tengok showing pukul 8.30 malam. So, lepas magrib mekap ala kadar, terus pergi sana. Tapi kecewa. Memang tak ramai orang. Tapi seat plak tak bes. Kene duduk 4 dari depan. Tak pernah-pernah aku buat tu. Lenguh tengorak aku nanti. So, batalkan niat.


Sudahnya, pergi isi lemak kat dalam badan. Ish, gemuklah aku nanti nih.



Kata hati: Ada perkara yang melegekan aku hari ini. Thanks Allah. Thanks kawan.


Dari AKU,

9 comments:

Suara Kalbu said...

Saya pun salu mcm tu jugak.

Planning bukan main bagus ngan encik suami. Sampai je kat Jusco Kepong, dah duk depan kaunter dah ni duk tengok2 nak citer apa.. last last tak jadi tengok sebab rasa mcm tak best je atau pun dapat seat yg tak best ... kehkehekehekhe.. buang karan

~ PIJA ~ said...

Semalam memang takde luck. Dah la tak beratur. Sekali dah sampai kat kaunter, seat yang best2 dah sold out. Sume jenis booking online kot.

Frust tak dapat tengok the rock tau...!! hehhee

aibaks said...

kahkahkah..awat tak tengok kt movie lain mek?

~ PIJA ~ said...

yang ade pun citer jgn pandang belakang..citer rajinikan..oh tidakkkkk!!! harus aku tido dlm tu nanti..hehee

suke ati je nak gelak kan org ye aibaks...!!

Suara Kalbu said...

Muahahahaha...

Uiksss Pija..
Awak kutuk citer Rajinikan.
Habisla kalau Mamat nampak ni. Hero pujaan dia tu

Encik MamaT said...

sape nak tgk ngan aku... haha.. robot.. rajinikanth...

AngahSayang2314 said...

lain kali tengok jer movie cita gitu.. hahahaha

Ila Zakaria said...

rajinikan ok per yang.. bak kata encik somi aku 'si mata merah' ..ahahaha... dia kalo tumbuk org takat 20 org tu kacang je yang...siap sound effect dush..dush... lagik...

~ PIJA ~ said...

ramai jugak peminat si rajinikan tu yer...tgk misai die pun aku tak sanggup...!! hahahaa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..