Friday, October 22, 2010

Detox Foot Patch (Pelekat Pembuang Toksin)

Hari ni aku nak share pasal Detox Foot Patch yang boleh buang toksin dalam badan tu. Aku dah cube. Alhamdulillah, aku rase perbezaannya. Yang pasti aku dah tak pening. Aku dah membuang hari-hari. Pastu badan rase segar.

Senang citer memang banyak kelebihan lah.

Aku biase beli dekat awek cun ni. Korang pun boleh order dari dia. Ini link Miss
OLICK SYA SYA. Kat link ni macam-macam info korang boleh dapat.

Gambar kat bawah tu hasil detox aku malam tadi. Selalu penuh jer berkaler benda tu. Malam tadi boleh tak penuh plak. Lagi satu - Jangan tanya kaki sape kat bawah tu. Korang dah tahu kan jawapannya...
Hehehe..



Kata Hati : Nak order lagi minggu depan. Tunggu gaji masuk dulu..

Dari AKU,

6 comments:

Encik MamaT said...

kaki mahluk ape tu... hehe...

AngahSayang2314 said...

wah ada perubahan ke?? angah ada gak pakai tapi macam biasa jer..

OLick SyaSya said...

ee..malu saye...mari la beli..diskaun bnyk....

~ PIJA ~ said...

en mamat -> ko kutuk kaki aku ker..? kang kene kang..!!

angah --> pakai kene konsisten. Menang ade kesan..

eca --> nanti bg along diskaun yer..:)

Ila Zakaria said...

lawa gelang kakiiiiiiiii

aibaks said...

ehehe.. ingatkan depa kesat kaki sampai kotoq kain tuh.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..