Monday, October 11, 2010

Kisah 10.10.10

Takde kisah menarik pada aku untuk tarikh yang dikatakan keramat untuk sesetengah orang. Malam tadi sempat tengok majlis persandingan angkasawan kita, Dr Muszafar dengan isterinya Dr.Harlina.

Tak tahu lah pesal aku nampak macam biasa jer. Takde lah gempak sangat. Simple dan nampak sederhana saja. Tak rasa macam kat angkawasan pun..Hahaha..!!

Yang penting tarikh ini melengkapkan Rayyan berumur 8 bulan.

Pada yang menyambut apa-apa juga kenangan manis pada tarikh ini, aku ucapkan tahniah dan semoga berbahagia hendaknya.

p/s : takziah kepada keluarga mangsa kemalangan ngeri yang melibatkan 7 buah kereta. Al-Fatihah pada yang beragama islam.

Dari AKU,

2 comments:

Encik MamaT said...

aku tgk sikit je... bosan :D

bajoo melayoo said...

tu le pasal nyer, bile tarikh ni dah berlalu, same jer jadi cam tarikh2 yg lain.... tp org buat bisnes ambik untung charge lebih utk event pd tarikh ni..
***doctor pun same rupenyer charge lebih kalau nak bersalin tarikh ni.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..