Friday, October 8, 2010

Jamban DULU...

Salam Jumaat.

Hari ini nak share salah satu kemudahan awam yang masih lagi digunakan sehingga kini. Aku cilok dari FB En. Shahrizal. Tak silap jamban ini masih elok dan terletak di area Sabak Bernam gitu.

Jom Melabur


Masih mahu menggunakan nyer. Kenapa tidak?

Dari AKU,

6 comments:

Encik MamaT said...

nanti aku amik pic jamban tepi sungai... haha

~ PIJA ~ said...

gambar ko dengan jamban tau!!

Lizzie Yasmin said...

chop.. nk tanya jmban nie yg jenis lubang besar tue ke? tak der proper tank and air... huhuhuhu.. tidak...

Ila Zakaria said...

kalo dah terdesak nak memerut x kira tempat da yang...

~ PIJA ~ said...

Lizzie - kate ownernyer, lebih kurang macam tu laa rupe paras jamban nih..

Yayang Ila - itu la pasal, kalau dah terdesak, balun ajer..dari mencirit di dalam seluar..yulkss..big shitt!!

Suara Kalbu said...

Ishhhh... jamban macam ini kalu.. tengah2 malam sakit perut harus saya berak pakai pampers saja. Tandas ok tapi nak keluar dari rumah tu yg problem hihihhihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..