Wednesday, October 27, 2010

Cerita hari ini

Malam tadi rase perot tak sedap lagi. Tapi aku gagahkan masuk opis jugak. Aku kena masuk sebab aku nak submit sijil yang patutnya aku hantar hari Isnin aritu.

Aku ok lagi. Lagipun malam tadi mak dah masakan air bali cina tu tok aku. Yang tak sedap itu la penawar.
Yang manis tu la selalunya racun berbisa.

Terima kasih sangat kat kawan-kawan yang kasi petua. Terharu beb. InsyaAllah, aku praktikkan mana yang termampu.


Kata Rizal. Lepas ni jangan tahan-tahan kencing dah. Tak kisah lah toilet tu bersih ke tak. Buang jugak katanya.



p/s : Boleh terbantut nak membuang kalau toilet kotor. Salah aku ke?




Dari AKU,

6 comments:

suhaila said...

semoga cepat sembuh..jgn tahan kencing n byk minum air masak, no air manis ye..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

semoga cepat sembuh ok?byk2 minum air suam..

Encik MamaT said...

berdehem semasa buang... sunnah tu... katanya dapat mengelak daripada batu karang.. wallahu'alam...

aibaks said...

klu air bali leh kurangkan sakit.. minum la ye mek.. saba ni semua dugaan Dia yang Maha Mengetahui..

nadzirah aqilah said...

pija.. take care.. semoga cepat sembuh... (^__^)

AngahSayang2314 said...

semalam tak kesempatan nak singgah.. tapi dtg gak....
ye la... apa yg penting gunakan lah pertua2 tue yg penting sangat....

minum air mineral tau jgn air yg di masak.... air mineral 1 hari 2 botol insya allah berjaya nanti...

sebab bapa mertua angah sampai masuk hospital kerana penyakit nie... dah 4 kali.... operation... lazer...

ingat kak pija....

apa2 halk tanya angah yeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..