Friday, October 1, 2010

Aku Tengah BORING

Aku tengah boring ni. Dah 3 entry aku goblogkan hari ni. Tak pernah-pernah aku nak melalak kat blog sampai 2 3 entry. Paling-paling pun satu posting untuk sehari. Aku bosan ke aku risau nih.

Aku sendiri pun tak pasti. Aku boring. Bile aku boring, aku boleh jadi macam-macam. Aku leh tanye benda yang sama banyak kali. Boleh main game sampai lupe aku tak solat lagi. Bole automatik mengumpat, membahan, mencipta sajak, berpuisi. Aku akan pastikan yang aku tak mengedik..!!

Aku nak balik. Aku tengah bosan. Kawan yang setia nak layan aku boring pun takde. Tadi ingatkan lepas makan nasi lauk daging masak kicap aku punye bosan dah hilang. Sekali makin bertambah lak.

Padahal aku ada posting tertunggak. Posting raya Sakai tak goblogkan lagi nih. Pesal macam malas sangat je nih. Nak cerita pasal raya je teringat kuih bahlu, ketupat lemang. Terus jadi lemau.

Yang pasti, aku nak balik. Nak shopping. Nak tengok wayang...MAGIKA? ok tak korang citer tu?

Dari AKU,

4 comments:

Amyna said...

Alalalala..rajin² kan dirimu pren. hik3x.

Suara Kalbu said...

Huhuhuhuh...

Hari malas sedunia kut PIJA

~ PIJA ~ said...

itu la pasal..sedang bertabah nih..heee

Encik MamaT said...

ko memang selalu malas....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..