Thursday, August 19, 2010

Mual

Baru balik dari meeting kat Wisma Dregging Selangor dengan team Offshore. Tak ketinggalan our client Mr Bong and Calvin from Shell. Masa kat dalam meeting tadi, aku ok lagi. Tapi lepas je kuar, baru aku rase macam-macam. Rase nak muntah. Pening.

Banyaknya kerja. Tapi aku takde kudrat nak mulakan hari ini. Otak dah tepu rasanya. Masa melangkah keluar dari situ, aku toleh gak KLCC. Terbayang Aisyah. Dia dah hampir sebulan duduk sana. Dia handle untuk projek Petronas. Kalaulah tak puasa ni, kompem aku dah lunch sama.

Pastu toleh pulak NZ. Aduhai, aku lapar. Aku tak boleh puasa tapi macam orang puasa. Dugaan sungguh.


Dari AKU,

1 comment:

Encik MamaT said...

takpe... dugaan dan cabaran... ujian... kena hadapi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..