Monday, August 16, 2010

Cerita Tertunggak : Konvo AYIE

(gaya seorang graduan)

Konvokesyen paling jauh pernah aku pergi. Untuk adik aku yang bongsu ni, aku dah dua kali masuk dalam dewan disebabkan dia. First time, masa dia konvo untuk pengambilan sijil dekat PICC, Putrajaya. Masa tu, aku pergi dengan mak jer.

Kali ini, aku pergi satu family. Mak, ayah, alang dan tak ketinggalan Eca. Angah ngan Firul tak pergi sebab Rayyan kecik lagi.

Overall konvo ni sedikit carca merba. Macam tak sistematik. Bayangkan kiteorang semua boleh masuk. So, seronok lah. Patutnya, hanya dua tetamu dibenarkan. Dah depa kasi masuk. Kiteorg belasah je lah.

Untuk Ayie. TAHNIAH...

(warna warni di POLIMAS, JITRA)

Butir-butir lokasi : Polimas JITRA, KEDAH
Tarikh : 07/08/2010

Dari AKU,

3 comments:

Encik MamaT said...

jauhnya.... tak g mana2 ke...

~ PIJA ~ said...

ingatkan nak g umah ko..
tapi ko dah pindah KL lak..
baru nak kenalkan mak ngan ayah aku...hhhahahaaa

Encik MamaT said...

yeke.. alahai... melepas la.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..