Monday, July 12, 2010

Oh Sepanyol...!!!

Mase mula-mula world cup nak mula main, ramai yang dok tanya. Ko nak sokong mana nanti? Aku memang takde team feveret. Tapi, aku minat kat salah sorang player Spain. So, aku gagahkan dengan keyakinan yang menebal untuk pilih Sepanyol.

Ingatkan aku sorang jerk. Adik and Firul pun amik Sepanyol. Dan ramalanku benar-benar menjadi kenyataan. HuhuuuuuHuu...

Teringat lak aku kat si Paul tu. Walaupun kite punye ramalan sama tapi aku geli sangat tengok ko. Uish...

Yang sebetolnya aku tak tengok pun game tu dari mula. Mase aku bangun sahur pagi tadi, ngam-ngam pulak dieorg gol. Pergh, gile riuh rendah umah. Mase aku celik tu, adik, ayah and Firul je yang layan.

Horey..horey..4 tahun lagi nak tunggu...!!!!

Dari AKU,

2 comments:

Encik MamaT said...

hehe.... si paul tu kena buat masak ape ek....

~ PIJA ~ said...

msak goreng tepung la sedap..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..