Friday, May 14, 2010

Kekejaman CUACA pada AKU!

Pada yang menjenguk blog nih, korang nampak tak bagaimana keadaan cuaca yang panas telah membuatkan tangan aku yang tak berapa gebu ni berbelang-belang, berbelak dan sewaktu dengannya.


( berbelang-belang kan ? )

"leh normal balik ke?"


Tergelak ina bila aku tanya macam tu kat dia. Boleh la katenya. Huh, lege skit aku.
Gigih aku dok bubuh losyen yang berwhitening bagai ni ha. Harap-harap kembali lah normal tangan aku. Amin

Prinsip yang aku tengah belajar sekarang adalah Kejelitaan adalah milik setiap insan. Hahahaa

Tadi pagi aku masak sambal ikan bawal berserta kacang buncis. Ikan bawal mak aku bagi masa aku balik last week. Nyum2..Jom makan..!!

( nampak menyelerakan tak )

Dari AKU,

1 comment:

Ila Zakaria said...

sambal ikan la pulak...ni yang aku leh nahan cab lagik ni ptg kang nak masak sambal ikan ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..