Monday, May 3, 2010

Aku PENAT..!

Monday blues tahap 101%. Tension sangat..! Dan, hujung minggu yang memenatkan. Sampai ke pagi ni, aku rase kaki aku lenguh-lenguh. Penat mengemas, penat berjalan dan penat bawak kete..

Huh..
Mana taknya, jumaat malam aku pusing-pusing kat Bukit Raja. Ade jualan gudang. Baju memang murah gile-gile. Tapi, sket pun aku tak berkenan. Langsung tak beli apa-apa.

Hari Sabtu, aku sambung lagi jalan-jalan kat Bukit Tinggi, Klang dengan alang. Pusing punya pusing susahnya laa nak jumpe yang berkenan dihati. Ah, fedap..! Balik tu singgah PKNS plak. Niat nak cari tudung. Gigihkan aku.


Malamnya pulak aku jalan2 cari makan kat seksyen 7. Habis makan aku singgah lak kat i-city. Ape ke bendanya i-city nih? Tah la, setahu aku tempat ni dikendalikan penuh oleh MSC. Atau lebih dikenali sebagai tempat komunikasi yang tercanggih.


Tapi pendapat aku:
  • Tempat ni sangat2 cantek
  • Sesuai sangat bawak budak2 dan untuk aktiviti2 family
  • Mudah nak bershoping sebab ada gerai/stall untuk beli makanan dan minuman yang simple.

Erm..tapi aku just drive thru jerk. Tak berhenti parking pun. Lagipun gila jammed. Next time la plak. Oh, lupe. I-City ni terletak di Seksyen 7, Shah Alam.

Dari AKU,

http://pijaosix.blogspot.com

2 comments:

Encik MamaT said...

bile nak bawak aku.....

~ PIJA ~ said...

anytime larling..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..